22 Temmuz 2019 Pazartesi

su kaçağı tespiti ne demek

Ancak duvar ve zeminlerin altına gizlenmiş olan tesisatlarda oluşan kaçakları edinebilmek oldukça zorlu bir işlemdir. Geleneksel yöntemde bu kaçakların bulunması, fakat tahmin edilen bölgede duvar ve ya zeminlerin, kaçak bulununcaya kırılmasıyla olası olur. Ardından gerçekleştirilen tamir işlemi sonrası, tekrar inşa süreciyle onarım tamamlanır.

Bu eylem birçok devasa bir meslek gücüne ve zaman kaybına sebep olan ve bu sebeple de oldukça kocaman maliyetler yapan bir faaliyet durumuna gelir. Günümüzde ise Kırmadan Su Kaçağı Tespiti işlemleri bundan sonra son derece seri ve basit bir şekilde, herhangi bir kırma işlemine gerek duyulmadan gerçekleştirilebiliyor.

Tespitin ardından yine çok süratli bir su kaçağı bulma şekilde onarım noktasal olarak gerçekleştiriliyor. Kırma ve inşa gibi süreçlerin ortadan kaldırılması, tespit ve onarım maliyetlerininse çok ciddi bir biçimde düşmesine neden oluyor. Ekonomik koşullarla sunulan su kaçağı tespiti ve onarımı işlemlerimiz, tüm yaşam alanlarında kolay ve hızlı bir şekilde uygulanabiliyor. Teknoloji ve tesisat uzmanlığını bir arada kullanarak sunduğumuz tüm hizmetlerimiz, çağımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmeye yönelik olarak geliştirilmeye devam ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder